ساندویچ تخم مرغ

مواد تشکیل دهنده

  1. 2 عدد تخم مرغ
  2. 2 قاشق غذاخوری سس مایونز
  3. 3 قطعه نان
  4. کمی کره
  5. شاهی
  6. 2-3 برش گوجه فرنگی
  7. یا برگ کاهو و یک تکه ژامبون یا پنیر

دستور پخت

  1. یک قابلمه آب را به جوش بیاورید و با دقت تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید. به مدت 6 دقیقه بپزید ، سپس زیر آب خنک کنید تا پوست آن ها راحت جدا شود. تخم مرغ ها را پوست بگیرید ، سپس بگذارید تا کاملا خنک شود.

  2. تخم مرغ را رنده کرده یا خرد کنید ، اگر دوست دارید با سس مایونز 1 قاشق غذاخوری و مقداری چاشنی مخلوط کنید. نان را تست کنید.

  3. یک تکه نان را روی تخته بگذارید. کره آن را بزنید ، سپس در سه چهارم تخم مرغ پخش کنید و روی سرش پهن کنید. یک تکه دیگر نان تست را اضافه کنید و به آرامی روی مایع باقی مانده پخش کنید. گوجه فرنگی یا کاهو و ژامبون یا پنیر (یا به هر ترکیبی که ترجیح می دهید) اضافه کنید. تخم مرغ باقیمانده را روی بالا قرار دهید ، به آرامی پخش کنید ، سپس با قطعه نهایی نان تست کنید. اگر دوست دارید پوسته ها را برش دهید ، سپس ساندویچ ها را به آرامی در یک چهارم برش دهید ، مراقب باشید تخم مرغ را خرد نکنید. هر ساندویچ را با انتخاب ساندویچ میل کنید. 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *